Wat doen we in onze vrije tijd?
Door: keniatuinbouw
Blijf op de hoogte en volg Lulof
26 Mei 2012 | Kenia, Msambweni
Diana beach. John en Rhowan wilden graag een big daddy bestellen. Jongens die krijgen jullie nooit op! Wedden!?! En daar was de weddenschap geboren. 5 euro de man als het lukt! Eerlijk is eerlijk met veel duw en trek werk is het ze gelukt. RESPECT! Na het eten hebben we voetbal gekeken Chelsea-Bayern. De Kenianen zijn echt wel voor Chelsea.
Tot slot hebben we de dansvloer nog even onveilig gemaakt. Behalve voetbal kijken hebben we zelf ook gevoetbalt. Naseri heeft als trainer van zijn team de spelers uitgenodigt om samen een match te spelen. Nu heb ik niet zo veel verstand van voetbal, de Kenianen zijn snel maar niet effectief. Het werd een gelijkspel
1-1, al hoewel Pim de winnende een paar keer op de schoen had. Dus werd het penalty schieten. Turbo Lulof Koeman schoot de hele lat aan flinters. De herkansing liet wederom een feilloos genomen penalty zien.
Dus wonnen we de penalty reeks met gemak. Sem je vader weet nu hoe je aan het talent komt!
Behalve de actieve kant komt ook de beauty care aan de orde. Pieter en Lulof vonden het tijd voor de kapper. Bekijk het resultaat op de foto.
De jongens Pim, Martijn en Johan hebben natuurlijk ook oog voor het vrouwelijk keniaans schoon. Zo zijn Pim en Martijn op bezoek geweest bij een Keniaanse familie. De mannen hebben zich daar keurig gedragen, schoenen uit in huis, stil zijn tijdens het bidden etc.Johan heeft vandaag een date met een aardige Keniaanse dame. Voor de rest wordt er regelmatig gepokerd en een filmpje bekeken.
26 Mei 2012 - 19:27
Sieger:
Ha mannen,
Dat ziet er soepeltjes uit op de dansvloer!!
Pas op voor de dames.
Groet Sieger -
28 Mei 2012 - 08:12
Joost Kooistra:
Ziet er allemaal tof uit mannen. En Lu dit kapsel staat je goed! Heel veel succes en plezier gewenst!
Gr Joost, Iris, Yorick en Tycho -
28 Mei 2012 - 14:45
Sytse:
Wat een leuk idee om in Kenia samen met de inwoners iets op te zetten, zal jullie blijven volgen, groetjes -
28 Mei 2012 - 19:17
Joan:
hoi, hoi,
we zien en lezen dat jullie je daar wel goed vermaken en dat het niet alleen hard werken is.!
Kapsel staat je goed hoor Lu...
wel lekker met die warmte denk ik.
Hier was het de afelopen dagen ook erg warm, maar vanaf morgen is het hier weer gedaan met het mooie weer.
groetjes en liefs van ons allemaal -
28 Mei 2012 - 20:35
Geu:
Hallo mannen,
Wat een prachtige belevenis daar in het verre mooie Kenia. Helemaal mooi dat jullie ook met de plaatselijke gewoontes mee doen. Bever eten (en dan nog lekker ook haha) En dan dat kapsel, lijkt me ook echt Keniaans!! Zet em op mannen;
Groetjes uit het verre tropische Assen -
29 Mei 2012 - 18:37
Christa:
jullie zijn daar al behoorlijk aan het inburgeren !! en Lu wat zal mam blij zijn met je nieuwe kapsel!!en je lijkt zo erg op je broertje of je broertje op jou? liefs van ons allemaal. -
30 Mei 2012 - 06:46
Bertus:
Lekker gezellig allemaal, beetje eten en drinken dat is het goede leven.
Ziet er goed uit Lulof welkom bij de club.
Veel plezier -
30 Mei 2012 - 19:07
Rineke:
Ha,ha, hoe ouder, hoe gekker maar ik moet zeggen je staat er knap op voor je leeftijd!! -
31 Mei 2012 - 20:02
Joan:
Jambo Mannen,
Habari gani hoef ik niet te vragen haha een super verslag en super leuke foto's! De vrije uurtjes worden goed benut zo te zien.
Voetjes van de vloer, lekker eten en drinken en voetballen. Wat willen mannen nog meer!!!
Succes in het mooie Afrika!
Groeten uut Grunn